Psychologen Nederland helpt je verder

In Delft hebben we zeer geschikte behandelaren beschikbaar die jou kunnen helpen in je proces. Onze psychologen zijn op korte termijn beschikbaar en er is geen verwijsbrief nodig.
Voor een afspraak of meer informatie kun je het beste even bellen naar Psychologen Nederland via 015 202 3007. De praktijkassistente kan dan met jou kijken welke behandelaar het beste bij jou past.

Ook als één van onze behandelaren niet passend lijkt, helpen we je om een geschikte psycholoog of therapeut buiten ons eigen netwerk te vinden. Onderstaand hebben we tweetal behandelaren voor je afgebeeld.

Leone Wevers, Therapeut, Delft

Psychologen Delft - Leone Wevers

“Ondanks de wil, is er niet altijd het kunnen. Soms loop je vast, dit kan door allerlei uiteenlopende redenen komen. Ik wil je helpen om weer terug in balans te raken.”


Patty Boting, Therapeut, Voorburg

Psychologen Delft - Patty Boting

“Ik maak het niet moeilijker of zwaarder dan het al is. Ik ga je helpen en dat doe ik betrokken, duidelijk en ook snel.”


Steven Bos, Psycholoog, Rijswijk

Psychologen Delft - Steven Bos

Elke keer zie ik het weer: evenwicht in het leven is zo belangrijk! De meeste klachten komen voort uit een disbalans: je houdt veel te veel ‘ballen’ tegelijk in de lucht, je werk slokt je privé op (of andersom!), je geeft onvoldoende aandacht aan hoe je je voelt… of je bent alleen maar bezig met hoe je je voelt (of niet voelt).

Als het niet meet gaat is het belangrijk om de balans weer te vinden. Daar help ik je graag bij.

Bij de intake gaan we samen zoeken waar het probleem ligt. Ik stel je wat vragen, we brengen in kaart wat je klachten concreet inhouden. Daarna gaan we de diepte in. Met mindfulness, ACT of RET gaan we samen aan de slag om jouw weer helemaal in je eigen kracht te laten zijn!